.
Kék kagylós:
A meleg, nyári vizek kedvelt etetőanyaga a kagylós. A pontyok szeretik a kagylót, ezáltal kagylóban gazdag helyeken (pl. Balaton) igen eredményesen használható. Javasoljuk hozzá valamilyen kagylós ízesítésű horogcsalinkat.
Fokhagymás:
Tömény fokhagymakivonattal ízesített barna alapszínű keverék. Jól használható tavasztól késő őszig. Tetszőlegesen kombinálható más büdös és fűszeres adalékanyagokkal, illetve csalikkal. Elsősorban pontyozáshoz ajánljuk.
Sajtos:
Az érett sajt aromája leginkább a keszegfélék, márnák, padúcok számára vonzó, de meleg vízben pontyok is előszeretettel kapnak rá. A barna keverék folyó vízben is bizonyított.
Piros tűzőszúnyogos:
Ráerősítettünk a bevált tűzőszúnyogos barna keverékre egy kevés piros színezékkel és az eredménye ez a mix, amely meleg vízben kiválóan alkalmazható pontyfogás céljára.
| |||||||