Termékek

     .

    Partnereink

     

     

     

    Haldorádó Feeder Master CSL Tuning

    Haldorádó Feeder Master CSL Tuning

    250ml

    1 990 Ft
    A választott opciók feláraival növelt ár!

    További információk a termékről:

    A legjobb angol gyártókkal együttműködve, sikerült végre egy olyan hatásos hideg vízi aromacsaládot megalkotnunk, amely jelentősen növeli bármelyik gyári vagy házi készítésű etetőanyag csalogatóhatását az őszi, téli és a tavaszi időszakban, amíg a víz hőfoka el nem éri a 16 Celsius-fokot.

    Mire képes a CSL Tuning
    Köztudott, hogy a hideg vízben nem csak az élet lassul le, hanem etetőanyagok csalogatóhatása és hatósugara is drámai módon csökken. Gondolt már Ön arra, hogy milyen messziről képes etetőanyaga a horgászhely közelébe csalni a halakat állóvízen? A tó túloldaláról, 100 méterről vagy talán még kisebb távolságból? Egy etetőkosárba töltött, maréknyi etetőanyag mindössze 1-2 méteres hatósugárban képes felhívni magára a figyelmet… Csak 1-2 méter??? Lehangoló szám, ugye?! Hogyan lehetne kis mennyiségű etetőanyag csalogatóhatását mégis megsokszorozni és még több hal figyelmét a csali felé irányítani? Van erre megoldás? A válasz IGEN! Csodaszerek nincsenek, de bizonyos körülmények között csodálatos hatással bíró adalékanyagok igen. Az új HALDORÁDÓ CSL Tuning aroma, olyan hideg vízben (16 Celsius-fokos vízhőmérséklet alatt) jól működő, rendkívül hatásos adalékanyag, amely akár ötszörösére is képes megnövelni etetőanyagunk hatósugarát! A sűrű, de rendkívül gyorsan oldódó és agresszíven terjedő, alkohol tartalmú, hidegen sajtolt kukoricacsíra (CSL) kivonatból készült ízesített aroma fajsúlya nagyobb, mint a vízé, így a mederfenéken „laposan” terjed. Rendkívül fontos tulajdonság ez, hiszen ekkor a halak sem vízközt, hanem a mederfenék közelében tartózkodnak és táplálkoznak.

    Összetevők és ízesítések
    A CSL Tuning aromacsalád előemésztett fehérjét, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrot, szabad aminosavakat, vitaminokat, ásványi sókat és étvágyfokozó betaint is tartalmaz. Színe sötétbarna és négy különböző ízesítéssel kerül forgalomba. Ezek a Vörös Démon, Mézes Pálinka, Tenger Kincse, és a Fagyos Ponty.
    Mikor melyiket célszerű használni?
    1. A Vörös Démon olyan alap íz, amellyel nem lehet hibázni. A tiszta, friss, érett szamóca átható illata bármelyik édes keverékkel nagyon jól harmonizál, tovább erősíti annak hatását.
    2. A hallisztes keverékek erejét drasztikusan növeli a büdös Tenger Kincse aroma.
    3. A különleges, nem megszokott ízeket és aromákat kereső, kísérletező kedvű horgászok igazi fegyvere a Mézes Pálinkás CSL Tuning aroma, vagy a Fagyos Ponty fantázianevű aroma, amely édes és büdös (hallisztes) keverékekhez egyaránt ajánlott.

    Használati útmutató és mestertippek
    1. Ez az aroma kifejezetten a hideg, lehűlt (őszi, téli) és lassan felmelegedő tavaszi vizekben hatásos, amíg a víz hőfoka nem éri 16 Celsius-fokot.
    2. Egy flakon (250 ml) aroma 5 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására alkalmas. Az aromát a száraz etetőanyagra, a kukoricapogácsára vagy a bekeveréshez szükséges vízhez is önthetjük.
    3. Kiválóan használható pelletek, széttört és főtt (áztatott) magvak aromásítására is.
    4. Mivel a PVA termékeket nem oldja, kifejezetten ajánlott kisméretű, PVA hálóba csomagolt etetőanyag-rudacskák és pelletek ízesítéséhez.
    5. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása.

    Vásárlói vélemények:

    Kérdések és válaszok:

     
    .
    OTP , K&H és MKB
    Széchenyi Pihenőkártya
    elfogadóhely
    Utoljára megtekintett
    Vízállások

    Duna Budapest

    Drop Shot
    Dunai Pecás
     
    Dunai Pecás Klub
    Zárt csoport 
    Csatlakozás a csoporthoz
    Szeretettel várunk a csoportba, bármilyen módszerrel horgászol is a Dunán. Oszd meg velünk dunai horgászélményeidet, vagy tedd fel vele kapcsolatos ké...
     
    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.