.
Roppantott (80%) kukorica, (10%) búza és (10%) repce ízesített, színesített, pépesített formája. Pontyhorgászatnál gyakran használjuk a magvak, elsősorban a kukorica pépesített változatát, melynek elkészítése elég körülményes. Ennek a terméknek a használatával a továbbiakban nem kell időt pocsékolva, a szemes takarmány adalékok amúgy is macerásnak mondható előkészítési folyamatát magunknak végezni, most mindezt egyetlen készítményben megtalálhatjuk.
Tökéletes keveréket kapunk, ha a turmixot száraz etetőanyaggal keverjük össze. Megfelelő mennyiségű szárazanyaggal keverve további víz hozzáadása nem szükséges. Helyesen elkészítve jól tapadó, kellőképpen nehéz, gyorsan bontó, rendkívül tartalmas, magas szénhidrát tartalmú, a pontyok számára mindenképpen vonzó keveréket kapunk.
Háromféle, Natúr(csemege kukorica), Méz és Eper ízesítéssel kerül forgalomba.
| |||||||