.
A D SNAX POP úszó csalik átfogó sorozata, amely a halak számára ellenállhatatlan lesz a víz alatt. Főleg a feeder horgászatban használják, de a klasszikus pontyhorgászatnál ugyanolyan jól használhatók.
Kifinomult felépítésüknek köszönhetően jól tartanak a csalitüskén, de vékonyabb tűvel rá is lehet fűzni a horog alatti hurokra. A felhasznált eszenciák garantálják, hogy a csali sokáig vonzó lesz.
A D SNAX POP 10 mm átmérőjű, vonzó színkombinációkban és bevált ízesítéssel készül, amelyek révén a halakat nem fognak hidegen hagyni.
A csalik 20 g-os csomagolásban vannak, praktikus visszazárható dobozokban, amelyek tökéletesen illeszkednek a kézitáskádba.
A csali vonzerejének fenntartása érdekében ne tegye ki sokáig közvetlen napfénynek, és ne hagyja nyitva a dobozokat.
Ízek:
Rák-Krill / Rózsaszín-Barna
A tiszta hús íz kedvelői számára van itt a Krab-Krill. A jellegzetes "büdös" aromán kívül egy feltűnő rózsaszín-barna szín jellemzi, amely elősegíti, hogy ez a csali legyen az Adu Ász.
Kagyló-Fűszer / Narancs-Fehér
A jellegzetes kagyló aroma fűszerekkel aláhúzva. A bevált ízek kombinálása egy nem szokványos narancs-fehér szín kombinációval, amely a legtöbb vizen működik, és még nagyobb halakat is megtéveszthet.
Fokhagyma-Vajsav / Fehér-Zöld
Olyan pillanatokban, amikor minden más kudarcot vall, van itt a fokhagyma-vajsav. Nagyon erős, átható íz és jellegzetes zöld-fehér szín még az óvatos halakat is kihúzza a letargiából. Figyelem! Ez tényleg erős!
Mangó-Barack / Rózsaszín-Narancs
A mangó és az őszibarack csodálatos gyümölcsillata a nyitás után elbűvöli. A rózsaszín-narancs színnel együtt ez lesz az erős ütőkártyája egész évben.
Kukorica-Ananász / Sárga
Kombináltuk az évek óta bevált ananász- és kukoricaaromákat a népszerű sárga színnel. Olyan íz, amely semmilyen körülmények között nem okoz csalódást, és amely nem hiányozhat egyetlen horgász választékából sem.
Csokoládé-Banán / Barna-Sárga
A banán és a csokoládé vonzó édes aromája egy nem szokványos sárga-barna színnel kombinálva, amely sok helyzetben verhetetlen. Lesz mit csinálnod, hogy ne kóstold meg!
| |||||||